Benvinguts a la Penya!

Benivinguts a la pagina web del la Penya Barcelonista Girona.

Aquesta pàgina pretén ser un vincle d'unió entre el Penya i els seus socis i simpatitzants.

Fes-te soci!

Si vols fer-te soci, per només 15 euros podràs gaudir de les activitats que organitzem. Més infotmació aquí
T'hi esperem!

Bus

Bus pel proper partit contra el Villarreal

Bus pel proper partit contra el Villarreal

Bus pel proper partit de Lliga a l'estadi contra el Villarreal:

Dissabte 6 de maig a les 18:30 h. L'autobús sortirà a les 15:30 h de la Plaça Assumpció i a les 15:45 h. a la parada d'autobusos del costat dels mossos (Carretera de Santa Coloma).

Si us plau, confirmeu la plaça de l'autobús mitjançant preferentment el correu (info@penyabarcelonsitagirona.cat) o al telèfon de la penya (647681717)

Visca el Barça i Visca Catalunya!


Publicat el 2017-05-02

Notícies

La PBG al Congrés Mundial de Penyes

La PBG al Congrés Mundial de Penyes

La Confederació Mundial de Penyes, entitat que engloba el moviment penyístic del FC Barcelona, celebra aquests dies el seu XXXVIII Congrés Mundial de Penyes (del 5 al 7 d'agost). Aquest acte es celebra cada any i serveix com a punt de trobada pel moviment penyístic. En aquesta edició de 2017 es preveu una assistència de més de 1300 penyistes d'arreu del món.

Dins aquest marc, s'han dut a terme diverses activitats com els ja tradicionals tornejos de Futbol 7, de cartes i el sopar popular a les instal·lacions del Camp Nou.

Dos membres de la PBG, en Josep Ylla i en Josep Casacuberta, han participat en el campionat de butifarra i han fet un gran paper. Concretament, hi van participar un total de 80 parelles i els nostres representants van quedar quarts però cal fer una menció molt especial ja que van guanyar totes les partides, igual que unes altres 4 parelles més, i es va haver de recòrrer a la puntuació per desfer el desempat entre aquests 5 equips. Per tant, un magnífic resultat que evidencia que un cop més tenim uns grans jugadors de butifarra. Felicitats Josep's!!!

Però el més important és que la PBG com a penya històrica, ha participat d'un acte important a nivell mundial i a nivell de fer Barça i fer penya. 

 

 


Publicat el 2017-08-07