< Notícies

Desplaçament a Madrid (Final Copa del Rei)

- 2012-05-02

Desplaçament a Madrid per la Final de Copa del Rei contra l'Athletic Club de Bilbao
Divendres 25 de Maig a les 22.00h

El bus sortirà el mateix Divendres 25 de Maig a les 5.00h del matí del centre comercial Espai Gironès (Salt). El preu del desplaçament és de 60 € (anada i tornada) que inclouen:
-El bus des de Girona a Madrid i la tornada una vegada finalitzat el partit (incloent, esperem, la pertinent celebració a la mateixa gespa del Calderón).
- El preu també inclou menjar, begudes i pica-pica que s'anirà servint tant a l'anada com a la tornada.
- L'ambient de totes les finals, càntics, vídeos, música...i molt més!

A tots els que esteu interessats a venir, us demanaríem que confirmeu assistència trucant al telèfon de la PBG --> 647681717.

Alhora, també us informem que els nostres companys de la PBG, obrirant el Restaurant "Can Barceló" (Campdorà, Girona) per veure la final, fent pinya i ambient tot gaudint d'un fantàstic sopar.

Aprofitem també per informar-vos que el Diumenge dia 3 de Juny de 2012 la PBG organitzarà la segona pujada al Santuari dels Àngels.
Sortida: 10:00h (Oficina Correus, Girona)
A d'alt els Àngels es farà el dinar (14:00h) de Clausura de temporada que consistirà en un menú de 20€ (arròs, pica-pica, cava, vi, aigua...) al mateix Restaurant del Santuari. Preguem als interessats que confirmeu l'assistència al telèfon de la PBG.


Us hi esperem a tots, Visca el Barça i Visca Catalunya!