< Notícies

Desplaçament a Màlaga

- 2018-03-12

El cap de setmana del 10 i 11 de Març una representació de la PBG va viatjar fins a Màlaga per tal d'assistir al partit que el Barça havia de jugar contra el Màlaga.

El viatge va començar el dissabte ben d'hora. Vam agafar l'avió que ens va permetre arribar a Màlaga a mig matí. Durant el dia vam aprofiar per visitar el centre de la ciutat, gaudir d'un bon àpat al mític restaurant "El Tintero", i fer una migdiada. Cap a quarts de set vam començar a enfilar cap a l'estadi de la Rosaleda, un dels camps més mítics del futbol espanyol. El fet que el club ara estigui en mans d'un xeic àrab fa que en els darrers anys s'hagin fet grans inversions com el remodelatge del camp que actualment presenta un aspecte immillorable. Tot i així, l'afició no està massa contenta amb les darreres gestions, i és que el Màlaga és el darrer classificat amb 13 punt i només 4 partits guanyats. De fet, bona part de l'afició demana al xeic que torni cap a casa seva i comenci una nova etapa, intentant remuntar, ja gairebé de segur, el seu equip del pou de segona divisió de cares a la propera temporada.

El partit va discòrrer sense massa història. El Barça va resoldre amb 2 gols durant la primera part i després, i agreujat pel fet que el Màlaga jugava només amb 10 jugadors, va ralentir reservant-se pel proper partit contra el Chelsea.

L'endemà diumenge vam aprofitar el matí per fer una visita cultural al teatre romà i l'Alcazaba, i després vam tornar a fer un bon àpat.

Ja cap al vespre vam agafar el vol de tornada i vam arribar a casa passada la mitjanit.

Va ser un cap de setmana molt intens, especial, gaudint del futbol, dels àpats, de les sobretaules, rient... i sobretot, i el més important, compartint-ho amb bona gent, amb amics.