< Notícies

Desplaçament per anar a veure el Barça-Girona

- 2018-02-26

Dissabte passat dia 24 de febrer, vam poder viure una jornada històrica i és que el Girona, l'equip de la nostra ciutat, jugava per primer cop a la Lliga al Camp Nou.

La PBG, com ja és habitual, va organitzar desplaçament per anar a veure el nostre equip però en aquest cas ens vam veure desbordats. L'allau de peticions per venir amb nosaltres a Barcelona va ser espectacular. Vam omplir dos busos, però de ben segur que n'haguéssim pogut arribar a omplir més si la nostra logística i potencial ho hagués permès. 

Vam poder viure un desplaçament ple d'harmonia i bon fer entre dues aficions que tenen com a punt de partida la ciutat de Girona. Tots plegats vam gaudir d'un viatge ple de bon rotllo i il·lusió!

El Girona va mostrar-se com un equip valent, arriscat i que va permetre viure un vespre molt intens de futbol. I és que el Girona, partit rera partit, està demostrant que és un autèntic equip de primera. Felicitats!!!

A la gent que venia amb nosaltres per primer cop us animem a què torneu. Ja heu pogut veure que els nostres viatges són divertits i plens de sorpreses: porra, ratafia, galetes, porrons...