< Notícies

Dinar de germanor, abans del partit contra el Betis (11/11/18)

- 2018-11-13

Diumenge passat, aprofitant que el partit contra el Betis a l'Estadi era a les 16:15h, la PBG va organitzar un desplaçament i dinar a Barcelona per tots aquells socis i simpatitzants que s'hi van voler apuntar.

De forma periòdica anem organtizant actes d'aquest tipus perquè ens agrada, perquè ens ho passem bé i perquè creiem que és una manera de fer créixer l'esperit penyístic.

Vam sortir de Girona a les 10:30h i vam arribar a Barcelona vora migdia. El bus ens va deixar prop de l'estació de França i des d'allí vam anar a fer un volt pel Born, casc antic i les Rambles. Vam dinar molt bé en un restaurant darrera del Liceu, i després ràpid ràpid cap a agafar el metro que ens va dur fins a l'Estadi ben just per veure com començava el partit.

El partit, millor no dir-ne massa res... el Barça va perdre, inexplicablement, per un contundent 3-4 contra un Betis que va ser superior en tots els trams de l'enfrontament.

 

Volem agrair molt sincerament a tots els que vau participar en aquest acte!

Pengem unes fotos per tal que pugueu veure com va anar tot plegat i per tal d'animar, a aquells qui aquest cop no han vingut, a apuntar-se a la propera.