< Notícies

Gamper 2019

- 2019-08-12

La setmana passada es va celebrar el Trofeu Joan Gamper 2019.

Per part del club es van organitzar un seguit d'actes repartits en dos dies. La nostra penya, com a penya sempre involucrada en actes promoguts pel club, va tenir representació en els diferents events.

El dissabte 3 d'agost es va celebrar el torneig de butifarra. El soci Josep Casacuberta hi va participar, amb un company seu, i van quedar en un merescudíssim 6è lloc, deixant així el podi ben amunt. Felicitats Josep i a seguir practicant perquè cada any ho feu millor!

El diumenge 4 d'agost es va celebar el Congrés Internacional de Penyes. El nostre secretari, en David Llorca, hi va assistir representant la PBG. L'acte fou un fòrum per actualitzar la situació del club i també per presentar els nous fitxatges per aquesta temporada.

A la tarda del diumenge es va jugar el partit contra l'Arsenal, i el Barça va guanyar per 2-1 amb gols de l'Arsenal en pròpia porta i de Luis Suárez. El Camp Nou estava ple a vessar fet que confirma la il·lusió que hi ha posada en aquest Barça. Tal i com va dir el nostre capità, Leo Messi, confiem en aquest equip per tal d'aconseguir tots aquells títols que ens proposem. Per tant, confiem en ells, i tant que sí!