< Notícies

Jornada a Barcelona, abans del Barça-Getafe

- 2018-02-12

Ahir diumenge dia 11 de febrer, la PBG va organitzar una jornada especial pels seus socis i simpatitzants.

Normalment, un o dos cops a l'any, i quan el calendari ho permet, organitzem una sortida especial que sol incloure dinar abans o després del partit. Ens agrada que de tant en tant puguem viure un dia especial amb la nostra gent ja que, de ben cert, aquest és el sentiment penyista que tots portem dins i que ens agrada compartir.

En aquesta ocasió, com que el partit era a les 16:15h vam sortir de Girona a les 11:00h. Cap a quarts d'una l'autobús de la PBG ens deixava al centre de Barcelona, a Plaça Catalunya. Per fer temps i gana vam anar a fer un volt per les Rambles i pels carrers del voltant. Feia un dia espectacular i era molt agradable passejar enmig dels turistes, de les paradetes, de les estàtues... tot parlant i compartint estones amb companys i companyes de la Penya.

A quarts de dues ens vam entaular al restaurant l'Antic Forn i vam poder gaudir d'un dinar d'allò més bo. Després de fer una mica de sobretaula, vam sortir pitant cap al camp perquè se'ns feia tard. Tots plegats vam agafar el metro i vam arribar al Camp Nou just a temps per començar a sentir l'himne i veure com els jugadors saltaven al camp.

El partit no va tenir massa història i el Barça no va poder passar de l'empat a 0 contra el Getafe. 

No obstant això, va ser un dia molt especial, alegre, divertit, per compartir, per parlar tranquil·lament... per fer Penya!

MOLTES GRÀCIES a tots els que vau venir, de debó!