< Notícies

La PBG al Congrés Mundial de Penyes

- 2017-08-07

La Confederació Mundial de Penyes, entitat que engloba el moviment penyístic del FC Barcelona, celebra aquests dies el seu XXXVIII Congrés Mundial de Penyes (del 5 al 7 d'agost). Aquest acte es celebra cada any i serveix com a punt de trobada pel moviment penyístic. En aquesta edició de 2017 es preveu una assistència de més de 1300 penyistes d'arreu del món.

Dins aquest marc, s'han dut a terme diverses activitats com els ja tradicionals tornejos de Futbol 7, de cartes i el sopar popular a les instal·lacions del Camp Nou.

Dos membres de la PBG, en Josep Ylla i en Josep Casacuberta, han participat en el campionat de butifarra i han fet un gran paper. Concretament, hi van participar un total de 80 parelles i els nostres representants van quedar quarts però cal fer una menció molt especial ja que van guanyar totes les partides, igual que unes altres 4 parelles més, i es va haver de recòrrer a la puntuació per desfer el desempat entre aquests 5 equips. Per tant, un magnífic resultat que evidencia que un cop més tenim uns grans jugadors de butifarra. Felicitats Josep's!!!

Però el més important és que la PBG com a penya històrica, ha participat d'un acte important a nivell mundial i a nivell de fer Barça i fer penya.