< Notícies

Pedro, unes tres setmanes de baixa

- 2010-10-04

Pedro Rodríguez, lesionat durant la segona part del partit davant el Mallorca, estarà unes tres setmanes de baixa, després de les proves realitzades aquest dilluns al matí.

Una vegada realitzades les proves complementàries a Pedro Rodríguez, es confirma la presència d'una ruptura fibril•lar en la musculatura isquiotibial i el temps estimat de recuperació és d'aproximadament tres setmanes. L'evolució clínica marcarà la disponibilitat del jugador.

Substituït per Nolito

Pedro, que fins ara havia jugat nou dels deu partits de la temporada i portava un gol anotat, davant el Panathinaikos, va ser substituït en el minut 77 per Nolito, que va debutar amb el primer equip.

Adriano, cridat pel Brasil

En un altre ordre de coses, aquest matí s'ha conegut que Adriano, que està completant la fase final de la recuperació de la microruptura a l’adductor de la cuixa dreta, i malgrat que estigui en situació de baixa laboral, anirà a la concentració de la selecció del Brasil amb un informe emès pels Serveis Mèdics del FC Barcelona. Un cop examinat pels Serveis Mèdics de la CBF i en coordinació amb els del Club es decidirà si el jugador torna a Barcelona per finalitzar la recuperació de la lesió.